L’Entrevista Laboral, tipus

empleo.universiablogs.netLa situació actual ha provocat un increment considerable de l’atur; si a l’atur li afegim la temporalitat dels contractes laborals, això fa que la tasca de cercar i trobar feina hem de dur-la a terme amb una freqüència considerable, i ens interessa agenciar-nos els recursos necessaris per abordar-la amb el màxim de probabilitats d’èxit.


A l’hora d’abordar l’entrevista laboral, ens convé distingir entre dues modalitats d’entrevista laboral:
L’entrevista amb una empresa que té un (o més d’un) lloc de treball concret i aspira trobar el millor candidat o candidata per al seu equip. Aquesta entrevista hem de preparar-la centrant-nos en satisfer les seves necessitats específiques, preparant el currículum i totes les acreditacions com si en la nostra vida laboral no haguéssim fet res més que preparar-nos per al lloc de treball que l’empresa en qüestió té vacant.
L’entrevista amb una ETT (Empresa de Treball Temporal) que cerca completar la seva cartera de RRHH (Recursos Humans) amb el màxim d’especialitats i aptituds amb l’objectiu de satisfer les demandes de RRHH que li puguin fer les empreses. Aquesta entrevista amb l’ETT ens convé preparar-la de forma completament diferent, aquí ens interessa presentar tota la diversitat en formació i experiència al complet per a que, tant si els demanen un cambrer, com un xofer, com una recepcionista, nosaltres som el candidat o la candidata ideal, tenim la formació i l’experiència per a optar al lloc de treball en qüestió.


Pel que fa a la preparació en concret de l’entrevista, recomanacions per a elaborar el currículum, la carta de presentació, etc. amb l’objectiu de fer més fàcil trobar feina i reduir l’impacte emocional que aquesta tasca ens sol comportar trobaràs un tutorial a: http://coachingcat.wordpress.com/2010/08/26/lentrevista-laboral-tutorial


Sophia Blasco Castell, assessora i coach personal
Telèfon 657 825 188
sophiablasco@gmail.com
www.coachingpersonal.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.